Risco Smarthome

Met Smarthome kan elke Risco alarmcentrale (Agility, Lightsys of Prosys Plus) worden gebruikt voor het aansturen van elektrische apparaten in en om uw huis. Van het bedienen van garagedeuren tot het aansturen van verlichting en zelfs koffie zetten. Met de Smarthome controller en de speciale wallplugs kunt u eenvoudig apparaten bedienen via uw Smartphone en laten schakelen op tijd en op basis van gebeurtenissen.

Gebruik energie efficiënter en bespaar geld. Ervaar het gemak van het gebruik van scenario’s en het bedienen van uw huishoudelijke apparaten en uw beveiligingsinstallatie via één handige interface. Smarthome kan worden gebruikt met alle inbraaksystemen van Risco, waarmee u een een krachtige totaaloplossing in handen heeft die beveiliging, video en home automation combineert.

 

Maak van uw huis een Smarthome

De Smarthome producten van Risco bestaan uit een Smarthome controller, inclusief voeding, en Smarthome wallplugs. De Smarthome controller wordt gekoppeld aan het LightSYS alarmpaneel CPID, waardoor de Smarthome wallplugs (max 230 per controller) en de daaraan gekoppelde apparaten en systemen via de LightSYS centrale en de Risco app kunnen worden aangestuurd.

Smarthome kan worden aangestuurd via manuele activatie, Geo-fencing, triggers en tijdschema’s. Met manuele activatie kan de gebruiker op de Risco app zelf wallplugs of gedefinieerde groepen aansturen. Bij Geo fencing kan de gebruiker acties koppelen aan z’n eigen locatie, bijvoorbeeld als hij buiten een vooraf gedefinieerde radius van z’n huis komt. Via triggers kan Smarthome worden geactiveerd bij specifieke gebeurtenissen, bijvoorbeeld bij een alarm.

Risco Smarthome

Smarthome